Program Intervensi & Pendidikan Awal WeShine

Program Intervensi & Pendidikan Intensif WeShine (IIEP) adalah program intervensi bagi kanak-kanak yang mengalami kelewatan atau masalah perkembangan seperti Autisme, Penyakit Gangguan Hiperaktif (ADHD), Pelajaran Lambat, Disleksia dan sebagainya.

Ia dibangunkan oleh dua Psikologi Klinikal yang disahkan, Farah Putrinegara dan Shazeema Bt Mashood Shah dari Pusat Kesihatan Sekutu WeCare di Taman Tun Dr Ismail, Kuala Lumpur.

Program kami terutamanya dicipta untuk meningkatkan perkembangan anak anda secara keseluruhan, dari kemahiran pra-akademik (membaca, menulis, mengira), kemahiran sosialisasi, kemahiran motor halus & kasar, Kemahiran Main, Kemahiran Bahasa & Komunikasi, kemahiran diri sendiri dan kemahiran harian !

Ia boleh berfungsi sebagai alternatif kepada tadika untuk kanak-kanak yang lebih muda dan sebagai kelas campur tangan tambahan untuk kanak-kanak sekolah rendah dengan kelewatan perkembangan.

Pelajar Sasaran kami?

Kanak-kanak yang didiagnosis dengan Autisme, Kekurangan Perhatian Hyperactivity Disorder (ADHD), Pelajar Slow, Kelewatan Pembangunan Global (GDD), Kelewatan Ucapan, Masalah dengan Sosialisasi, Masalah Kemahiran Motor, Masalah Perilaku, Masalah dengan Kemahiran Membaca & Menulis.

 

Julat Umur: 3 - 13 tahun

APAKAH TENTANG WESHINE

Fokus Pendidikan & Pendekatan Pembelajaran Kita

MENGAPA MEMILIH PROGRAM WESHINE?

Kenapa program kami berjaya dan mengapa kami boleh memberi manfaat kepada anak anda

WESHINE KL

Pusat WeShine IIEP pertama kali dibuka di Kuala Lumpur. Pusat ini adalah lanjutan dari WeCare - Pusat Kesihatan Sekutu

WESHINE KK

WeShine Kota Kinabalu adalah pengembangan baru pertama WeCare. Ramai pelanggan telah pergi jauh dari Sabah dan Sarawak ke pusat WeCare di Kuala Lumpur untuk penilaian.

Tentang Kami

WeCare

Allied Health Center

WeCare Allied Health Center, Level 2, Plaza TTDI, Jalan Wan Kadir 3, 60000 Kuala Lumpur, Malaysia

Masa Bekerja

Isnin - Sabtu
9.00 pagi - 4.30 petang
(kecuali Hari Cuti Awam)

Hubungi Kami

Nombor Telefon: 03-7732 8285 / 013-8158 285 / 013-8168 285 Emel: info@wecare.my

ms_MYMalay
en_USEnglish ms_MYMalay